Skönhet

Före och efterbilder på Icon tandbehandling för vita fläckar

För ett tag sedan gjorde jag en Icon behandling för bli av med vita fläckar på tänderna. Jag bloggade om det innan här. Att ha vita fläckar på tänderna är ganska så vanligt och många tror att dom går bort med hjälp av blekning. Men man kan inte bleka bort vita fläckar utan dom behöver punktbehandlas med Icon behandling för vita fläckar på tänderna. Jag gjorde det på fyra v mina tänder och jag hade stört mig på dessa i flera år. Faktum är att jag tror att jag inte hade dessa innan jag hade tandställning i tonåren då det kan uppkomma efter det. Men samtidigt så reflekterade jag inte så mycket över tänderna som jag gjort som vuxen.

Här nedan ser ni före och efterbilder på Icon tandbehandling

icon före och efterbild

Ser ni skillnaden? Här delar jag verkligen med mig av den mina tandbrister haha, men nu är det borta och jag vill ju givetvis berätta mer om det här så att andra som tänkt samma tanke som mig kan finna Icon lösningen som Aqua dental har.

 

Så här gick Icon behandlingen till:

  1. Tänderna putsades först.
  2. Därefter lades ett medel på fläckarna några min som öppnade upp tanden och tog bort fläckarna.
  3. Att lägga på medel upprepas 2-7 gånger beroende på hur pass grova fläckarna är.
  4. Mina tänder blev klara efter 2 omgångar.
  5. För att bevara tänderna fina för alltid lades det på en tunn hinna av “plast” som inte syns eller känns på tänderna.
  6. Du kan fortfarande bleka tänderna som vanligt efter denna behandling.

Det känns lite som en sten lyft från mina axlar att bli av med dessa vit fläckar på tänderna

Jag hade väldigt höga förväntningar men man kan inte räkna med att få 100% perfekt resultat på alla tänder för det gäller att du har tänder av god kvalité för bli kvitt allt. Våra tänders uppsättningar skiljer sig åt och resultatet man uppnår är helt individuellt.  Nu känner jag mer för att le väldigt brett då det inte längre finns några störmoment bortsett från min trasiga framtand med en flisa som behöver ses över.

Pris: 2500 kr per tand

Tid åtgång: ca 1-2 timmar

Hur det kändes: behandlingen var helt smärtfri och gick fort, det enda var väl att det doftade lite starkt men det var överkomligt. Innan jag visste om att Icon fanns hade jag ställt in mig på att bleka tänderna och istället fick jag nu jämnare tandfärg och hade jag blekt hade fläckarna ändå varit kvar.

Rekommenderar alla som känner att vita fläckar på tänderna förstör helhetsintrycket att göra denna behandling och Aqua dental är en av få som har utbildning att utföra den och jag gick till den på Östermalm. Det är tandklink kedja som finns lite varstans nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *