L’Oréal Paris Paradise Extatic Primer Mascara

Som jag bloggat tidigare om har jag varit väldigt nöjd med L’Oréal Paris fibermascara som är två delad, ena delen är vit och andra delen svart. Men nu måste jag erkänna att jag har hittat en ny favorit nämligen L’Oréal Paris Paradise Extatic primer.

White magic -Den är så himla bra!

Recension L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Denna fibermascara primer har aningen tjockare konsistens än L’Oreal Double Extend Mascara som jag använt i flera år. Det som skiljer dom åt är att det är  bättre borste på denna mascara och huruvida en mascara är bra eller inte på mig beror borsten är uppbygd.

Denna borste är lite mer smalare längre in och det gör att det blir lättare att komma åt där och då den är lite tätare byggt men ändå ”volym” så upplever jag att resultatet blir mer finfördelat. Det är även mycket skönare att slippa ha två mascaror i ett verktyg, då jag anser att grunden byggs med fiber bäst och mascaran den svarta går ta vilken som helst nästan över.

Betyg: 9/10, hade gett mer betyg om det gick få fransarna ännu mer längre sen lite bättre borste.

Här har jag lagt på lite fiber på högra sidan

Så här blev resultatet, rätt så bra va? 🙂

Och ska jag vara helt ärlig skulle jag kunna göra detta säkert 20-30% bättre om jag hade haft en vettig svart mascara att måla över för den jag hade var urusel då jag inte hade tillhörande till denna eller någon annan bra. Den jag hade var någon gummivariant som jag avskyr. Jag måste helt enkelt köpa mig en svart för jag har tre dåliga som jag fått i goodiebags som inte håller måttet, varav ena säljs en var 3:e minut. Urusel inlagt mig.

När jag tar mascara vill jag framhäva fransarnas längd, få dom fylliga och det ska gärna se ut lite som lösfransar. Är det tunt som ett drag gör det mig varken till eller från för då kan jag lika gärna färga mina fransar och ha utan.

Pris: 139kr, prisvärt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.