Uncategorized

Magnetiska lösfransar

Innehåller annonslänkar för Lyko

Det senaste i lösfransväg är fransar som är magnetiska lösfransar och yes det fastnar med hjälp av magneter!

Jag kom i kontakt med dessa via Facebook och kunde inte slita blicken, magnetiska lösfransar what?? Uppfinnelserikedom är verkligen stor inom skönhetsprodukter, alla vill alltid överträffa det som redan finns på marknaden. Många människor tycker det är krångligt att fästa fast magnetiska lösfransar och med hjälp av dessa magnetiska fransar ska det vara lätt som en plätt.

Du kan även köpa magnetisk eyeliner

Lösfransarna kommer i olika bitar och det går ut på att man först lägger på en bit frans på överraden och sedan lägger en till matchande bit på underraden av den egna fransraden och med hjälp av magnetism så har man man plötsligt fylliga fransar. Dom magnetiska lösfransar som man sedan kan ta av och återanvända många gånger!

Köp magnetiska lösfransar i Sverige

Här 

Recension av magnetiska lösfransar

Det känns i första anblick som en kul, spännande produkt som dessutom kan bli ekonomisk i långa loppet. Tati i klippet beskriver fransarna som svåra att sätta in och pilligt. Andra recensioner jag läste på Facebook var likvärdiga men också att dom kändes lite tunga på. På sajten man köper dessa magnetiska lösfransar kan man däremot läsa massa gott om dom som: det blir lättare och lättare att sätta på dom, dom är grymma, jag kan inte vänta att få beställa hem mitt egna sett mm.

Applicera magnetiska lösfransar tutorial

  1. Träna först, vänta inte till den dagen D du ska använda dom. Det krävs nästan att man har sett en video över hur man gör för att förstå tekniken.
  2. Böj dina egna fransar först och lägg på mascara innan du applicerar dom magnetiska fransdelarna.
  3. Tänk att det är en sandwich, en macka med en överdel och underdel när du ska applicera dom ultra lätta fiberfransarna. Placera först den övre fransen på dina övre raden av dina fransar från kanten och inåt. Placera sedan från botten av fransarna (markerad röd bit) under dina fransar.
  4. Låt magneterna göra sitt jobb och klickas ihop.
  5. Avlägsna fransarna genom att försiktigt och sakta lyfta delarna isär utan att dra!
  6. Lägg dom i säkert förvar i boxen som medföljer.

NU är det senaste att applicera dom med en magnetisk eyeliner, så coolt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.