Inredning

Le Creuset köksutrustning av högsta kvalitet från Frankrike

Samarbete med kitchentime.se

Du har säkert sätt deras typiska färglada gjutjärns grytor och  andra kökstillbehör, då Le Creuset är en riktig klassiker i köket. Ett måste för dig som uppskattar kvalité skulle jag säga. Att laga goda grytor i vackra keramik grytor med emaljering känns mer äkta på något sätt. Och nu när Pulled pork, beef och kyckling trenden är hetare än någonsin behövs det verkligen att man äger grytor som klarar av att stå på spisen i timmar, för det är det som krävs för skapa den perfekta måltiden.

Pulled pork i Le Creuset klassiska orange gryta

Idag tillverkas Le Creusets ikoniska gjutjärnsprodukter fortfarande på precis samma gjuteri och enligt samma unika produktionsmetoder som då fortfarande på precis samma gjuteri och på samma sätt.

Nu när det är höst är det även hög tid att steka lite kantareller innan det är försent få tag på färska.Att steka dom i en gjutjärnspanna är helt oslagbart med äkta smör, mums! Har du inte testat det behöver du göra det. Faktum är att du kan inprincip inte slita ut en sådan panna då det är inte så otåligt som teflon. För egen del står det högt upp på listan att köpa hem en med grillpanna på så att jag kan steka högrevsburgare här hemma nu när grillsäsongen är över.

Faktum är att Le Creusets grillpanna har utnämnts av topp 3 BÄSTA GRILLPANNAN 2019 – GRILLAT UTAN GRILL hos bastihemmet.se . Den passar dig som älskar matlagning och eftersträvar att få den perfekta grillytan på dina hamburgare, kyckling eller grönsaker är en grillpanna en nödvändig investering.

Att ta sig tiden att laga god mat blir roligare med fina köksverktyg från le creuset  som du finner du bäst hos kitchentime.se som även har allt du behöver till köket.

Som slutkläm vill jag tillägga att väljer du att använda dig av gjutgärnspannor, grytor osv är det viktigt att ta hand om dom på rätt sätt. Man får inte tex tvätta dom med diskmedel brukade min pappa säga. Då gjutjärn ska behandlas med till exempel rapsolja är det viktigt att du tar hand om pannan och följer instruktioner för hur den ska behandlas efter och innan användning.

Le Creuset Kvadratisk Grillpanna 26
4.9 out of 5 stars

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.