Inredning

Inredningstrender höst 2019

Den senaste dagarna har jag spenderat en hel tid på Pinterest för att få se vad som trendar inom inredning 2019. Det är höst och det känns högst aktuellt att köpa hem lite nytt till hemmet över nätet. 

Sekelskifts stilen hetare än någonsin i våra hem med struktur, vackra bokhyllor osv. Som faktiskt är min favorit inredning stil för det ger sådan pondus i hemmet. Vi inspireras mycket av slottsinredning, lyxigt och maffigt.

Faktum är att jag här hemma precis nyligen har jag målat om till ljusgrått och det blev ett väldigt upplyft. Och just färgen grått och naturnära färger är något som vi gärna har i våra hem. Så det känns med andra ord helt rätt i inredningsväg.

Har du hört ordet ”faux botanicals” det är exklusiva blommor som är konstgjorda. Dessa kan man med stor fördel blanda in bland äkta blommor och ingen kommer avslöja dig. Här hemma drömmer jag om att köpa hem lite grönt, det saknas och står på listan.

Det rum i hemmet vi lägger mest fokus på är vardagsrummet, här vill vi gärna ha stora ytor att umgås på och stora statement mattor i färgglada nyanser.

Belysning i vackra utförande i våra hem

Att inreda våra hem med lampor i vackra utförande är något vi gärna vi väljer att investera, som tex i fina taklampor i lampdesign utförande som: design taklampor, moderna taklampor till klassisk stil,  med mera. Hos den renodlade lampbutiken Lamp24.se  online och har en av Sveriges bredaste sortiment av trendiga lampor, vägglampor och LED-Lampor.

Hur spännande är inte denna lampa som säljs hos Lamp24.se av trä?

Hållbarhet är genomgående när det gäller inredning för många. Vi väljer gärna att lägga lite extra pengar på något och som har ett andrahandsvärde. Det är därför vi väljer att byta ut våra lampor till miljövänlig belysning av led lampor.

Att inreda med färgen gult är mycket trendigt i år, en djärv färg vi nog inte ser i alla hem. Inredningstrenden med naturmaterial är mer aktuell än någonsin och vi fångar gärna in element av det i våra hem.  Vi ser även material i struktur som sett ut ha spolats upp från havet. I år byter vi ut skulpturer till att ha möblerer som ser ut som skulpturer i form.

Stora inslag av 90-tal blandat med stilren inredning är genomgående, det behöver inte röra sig om att många prylar. Men tex så lanserar Iittala en färgglad glas-kollektion med 90-talsgiganten Jasper Morrison.

Nu handlar vi vår inredning från nischade butiker på nätet

Vet inte om du har reflekterat över hur vårt shopping beteende har förändrats?  Förr åkte man ofta till Ikea för finna allt vi behövde till hemmet under ett och samma tak. Medan nu 2019 så väljer vi istället handplocka vår inredning och vi ser stort värde att shoppa från nischade butiker på nätet, som exempelvis renodlade lampbutiker, tavelbutiker, inredningsbutik, soffbutik osv för att få brett utbud och bättre priser.

Personligen ser jag ett stort värde att handla så för att jag på så sett upplever att jag sparar tid och får mer unika prylar till hemmet.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.