Inredning

Ett extra rum på balkongen

Samarbete www.klubbkompis.se

Jag talade med vän som berättade att hon var glad att hon längre inte behövde lägga tid på att inreda en balkong, då hon skulle flytta till nytt boende utan balkong. Då sade jag att balkong är ju livet, en lägenhet utan balkong är så mycket mer instängt och att behöva gå ner i en park kan bli för ett stort projekt ibland om man bara vill få lite sol och samt ha närhet till dusch och toalett. Tänk att det kan vara så olika det där, men det är ju faktiskt så att en balkong höjer ju mervärdet i livet!

När det gäller inreda en balkong är det bra att välja ut ett tema och inte blanda för mycket olika saker. Till exempel om man tycker om en viss färg. Sist hade jag turkost som färg, men nu om jag skulle välja skulle jag köra mer på orange och grå balkongmöbler.

Egentligen har jag en ganska så liten balkong, 6 kvadrat så det är svårt att inreda bra. Förut har jag inrett mycket med bord och stolar men skulle jag köpa nytt igen så skulle jag köpa efter vad jag har mer användning av. Då skulle jag köpt 2 sett med fåtölj och fotpall från Hamilton som är perfekt att sola på. Det kan ju bli en aningen mer svårt att äta middag ute utan bord, men då kan man helt enkelt ha stora brickor att lägga maten på och göra på det viset precis som på Beach clubs. För då blir det som att äta framför soffan och det funkar ju toppen! Jag har ju gärna min egna Beach club hemma..

 

Hamilton fåtölj med fotpall

Förra året hade jag vita stolsdynor och det är snyggt, men jag kan inte rekommendera det. Det är för mycket besvär att ta hand om. Det är väldigt prisvärda utemöbler hos Klubbkompis.

För längre hållbarhet är det är ganska så viktigt att ta hand om sina utemöbler, så varför inte lägga dynorna under möbelskydd eller dynorna i en dynlåda? Det blir ändå en ganska så stor investering med utemöbler i kvalité och varför då inte ta hand om dom så dom ser ut som nya i några år?

Jag såg nu att dom har kampanj att man får en Gasolgrill FirePlus3 på köpet. värde 3495:-grill på köpet på utvalda produkter. 

När man väl har möblerna är det trevligt inreda med lite grönt, högtalare som lyser från Mooni, jag gillar sådana plaskuber till bord som lyser. Det är väldigt viktigt ha vinkylare, grill, filtar, fina badhandukar! Det är ganska nice även ha ett mini bord vid varje fåtölj så man kan ställa av sin glas med dryck, dom var prisvärda för endast 495 kr.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *