Laga Iphone snabbt med tidsbokning

Samarbete med phonehero.se

När ens Iphone har gått sönder vill man laga den snabbt, gärna igår. Sådan är jag, äntligen har det kommit en uppstickare på marknaden när det gäller att laga Iphone glas och trasig mobil. Säger bra Phonehereo.

Tidsbokning för laga mobiltelefon

Glöm, drop in, få telefonen lagad i mån av tid. Snabbt ska det gå och det gör det om du tidsbokar för lag mobiltelefon. Snittet ligger mellan 10-30 minuter. Varför ska man som stressig människa och hektiskt schema behöva binda upp sig med mer? Boka din tid, ta en Latte runt hörnet och vips så telefonen är lagad. Personligen är jag sådan att jag orkar inte med diffusa väntetider och onödig väntan. Att laga Iphone ska inte behöva ta en hel dag eller två. Detta är nog det snabbaste sättet att laga en mobiltelefon på.

På deras hemsidan kan man även sälja sina gamla mobiltelefoner samt köpa begagnade. Här hemma har jag har en Iphone X som jag ska tömma och åka iväg och sälja ASAP. Den är faktisk trasig i touchen så dom som ska sälja får laga med. Känns nu mera som ett mindre projekt plötsligt, vem har inte gamla telefoner som ligger och skrotar som man kan omvandla till pengar?

Jag har faktiskt köp mig en ny Iphone i senaste modell och jag hoppas trappa upp med mina Instagram osv. Mitt arbetsliv sker ganska så mycket via mobilen, på gymmet svarar jag på jobbmail och på språng sköter jag kundtjänst och på bussen ser jag Youtubeklipp.  Plus jag har min Pt-online och kostschema via Pt-staffan i mobiltelefonen.

Ska runda av här och berätta går du med en trasig telefon ser det ut som om du inte bryr dig om dina ägodomar. Se till att laga den och ta hand om den, tex köp ett skyddande överglas, fodral eller liknande så att du arbetar pro-aktiv.

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds