Bra tips

Så här får du batteriet på mobilen att aldrig ta slut

– sponsrat inlägg med teknikdelar.se-

Visst har du som mig fått gå hem tidigare än du velat för att mobilen har dött? Det har hänt mig ett par gånger och självklart har människor försökt få tag på mig. Att mobilen laddar ur sker ofta i fest, speciellt på fredagar. Man arbetat hela veckan och självklart har man glömt ladda mobilen på kontoret och drar direkt på en aw och har 20% kvar av batteriet, det borde räcka hela kvällen? Oftast så räcker det inte.

Att få möjlighet att ladda telefonen vid middagar stan och på nattklubbar är ganska så svår. Nyligen var jag på en bar som hade som policy att dom inte fick ladda kunders telefoner. Så telefonen dog!

Det finns verkligen tillfällen i livet du önskar du hade laddad telefon, tex, du och en vän har sagt en tid att ses men inte exakt plats det är inte så exakt planerat som på 90-talet.

När du har mer och ge av festkvällen men mobilen är död, när du väntar den snygga killen/tjejen ska messa på natten och så dör telefonen och du vaknar av ”är du vaken”?  Alla dessa missade tillfällen, FLM.

Men tänk om man kan ladda mobilen i väskan, fikan, skulle du vilja det?

 

Med en powerbank kan man ladda mobilen på språng

Vem uppfann powerbanks? den är ett geni, jag har två sådana hemma från teknikdelar.se , dom säljer sådana i alla prisklasser  från låga priset 49 kr. Nu finns det till och med trådlösa powerbanks, det är ännu mer magiskt, en sådan vill jag ha!

Här kan ni se några jag valde ut, det finns till och med powerbanks som lösa en urladdad bilbatteri eller powerbanks som drivs av solenergi. Tänk vad tekniken går framåt. Jag vill verkligen ha en trådlös asap!

Jag har köpt senaste Iphone och den ska tydligen ha dubbelt så lång batteri tid, vad jag upplever är att den är grym. Kameran när jag fotar olika objekt är väldigt bra!  Överlag är jag en rätt så tidig adopter, som hakar på nya tekniska trender. Jag tycker det är intressant med tekniska lösningar till hemmet och sådant som kan förenkla mitt liv. Jag har lite svårt för bakåtsträvande personer som anser att saker är för svåra att lära sig när dom är äldre, det borde väl vara lättare med åldern kan man tycka!

Tillfällen när man behöver en powerbank

  • På finrestauranger
  • På flyget
  • På bion
  • På nattklubben
  • På promenaden
  • När du shoppar
  • På vissa tåg som inte erbjuder kontakthål
  • På festival

Finns det fler tillfällen man behöver en powerbank?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.