Bra tips

Laga ditt mobilglas samt ta del av tips hur du undviker mobilskador

Samarbete med gigamex.se

Att gå runt sprucket mobilglas ser inte så vidare classy ut och inte är det vidare bekvämt och det kan dessutom ge splitter i fingrarna samt på sikt kan det även första din mobil då den utsätts för fukt. Peppar peppar ta i trä, men jag har aldrig haft sönder mitt mobilglas någonsin. Jag antar jag är mer åt sen försiktigare hållet. Jag använder inte ens skydd på mobilen för jag vill ha den så clean som möjligt. Detta är dock inget att rekommendera om du är mer åt det klumpigare hållet. Vet en bekant till mig, dennes telefon ser ut som 1000-sprickor för den har barn har tagit sönder mobiltelefonen. Att låna ut mobiltelefoner till småbarn är nr:1 att undvika skulle jag säga.

Hur du tar hand om sina egendomar, din klädsel, dina saker osv berättar hur du är som person. Om du hela tiden går runt med en trasig telefon så kan du upplevas som om du inte har råd att laga din telefon, men även att du bryr dig om dina egendomar. Jag kan verkligen rekommendera Gigamex som lagar Iphone telefoner runt om i Stockholm. Jag har själv varit där och köp headset och det är ett väldigt seriöst företag som lagar telefonerna med äkta glas vs fejkglas som många andra mobilreparatörer använder. Billiga kina kopia glas som inte är original och Apple godkända och som inte återger ljuset rätt och som kan även skada din syn. Sådana biliga glas kan även sluta och fungera och då kan  du ej kan använda din telefon. Ska du göra något ska du alltid satsa på kvalité, det lönar sig alltid!

Sedan vet du med dig att du är lite klumpig, köp dig ett skyddsglas, sen gärna ett mobilskal med sådan lock på så kommer du hålla din telefon hel. Jag har klistrat en Iphone hållare på baksidan av min telefon och det är het fantastiskt för det gör att jag inte tappar telefonen när jag tar en Selfie! Vem tycker inte om att ta en Selfie? Bästa investeringen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.