Bra tips

Displayskydd till Iphone7 en väl investering

När jag köpte min Iphone7 för några månader sedan köpte jag med ett displayskydd och det är inget jag ångrat kan jag lova.

För redan  påförsta utekvällen med nya telefonen hade jag fått en lite spricka på mitt displayskydd och jag tackade mig själv för jag tänkt ett steg längre när jag köpte telefonen 🙂  På alla mina andra Iphones har jag aldrig haft något glasskydd, men på dom senare modellerna är glaset mer skört och tycker jag ser fler krossade glas än hela glas hos folk. Att gå runt med trasigt glas ser inte så fint ut, men vem vill lägga 2000kr på ett nytt glas stup i kvarten? Så istället går dom med trasigt glas in till det sista. Nu har jag köpt ett nytt härdat glas för 149kr hos Iphonebutiken.se, då jag som ni förstår var behov att ett nytt här nu efter min slarvighet.

Trolsk Glass Screen Protector (iPhone 7)
Här kan ni se mitt gamla glas, det sprack när jag tog av det då det hade blivit sprickor i det!

displayskydd iphone 7Trolsk Glass Screen Protector (iPhone 7)

Förr i tiden hade man skydd för slippa repor, nu har man skydd för glaset ska hålla. Det finns många typer av glas men man ska gärna välja glas som är härdade för dom håller bättre. Det är viktigt att man får hög skärpa med så man ser bra. Har ni Iphone och inte har sådant glas borde ni verkligen köpa innan ni hinner ha sönder glaset på er telefon. Jag har hört om folk som typ tappat den 30 cm och så har glaset gått sönder. För mig är det en gåta varför ens Iphone tillverkar så dåliga glas som inte tål någonting! Det är som om dom vill vi ska köpa nytt glas hela tiden! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *