Kosten att få bli nöjd med hemleverans

Är det något jag tycker svenska restauranger har extremt svårt så är det att balansera smakerna och innehållet.

Just nu sitter jag och äter en dyr Acai bowl som var väldigt liten för det jag betalade, 52 kr. Den var god, men jag upplevde det var snålt med Acai så jag kan lika gärna göra själv hemma.

Det är det här med RATIO, nu vet jag inte vad ordet är men förhållandet mellan det man får.

Sen är jag sjuk less på slarviga personen som ena gången gör bra mat, nästa gång ger torrkyckling. Kan man någonsin få jämn kvalité?

Jag tycker mina pengar är värda en hel del, men tyvärr Sverige vet inte vad service är och jämn kvalité alla gånger. Har man anställda behöver man ställa tydligare riktlinjer på sina anställda så att alla arbetar mot samma mål!

Mer mystery shopper inom mat behövs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.