Köpt en matta med hemleverans

Jag har länge tänkt att det vore trevligt att ha en matta under sängen, men hur ofta har jag tillgång till bil för få hem den? Det bästa för mig är hemleverans med min matta. Jag handlade därför en matta från  Kilandsmattor som har ett enormt stort utbud online och redan samma dag jag hade beställt den fick jag notis att snart var på väg hem för hemleverans till min dörr.

 

När jag idag var nere och möte upp matt-hemleveransen så insåg jag att mattan inte gick in i hissen tyvärr

Då fick jag bära upp den fyra våningar och tänk då att bära den hela vägen från butiken, till kassan, in i bilen och hem, jag blir svett av tanken haha, nej tacka vet jag köpa mattor online! För att slippa göra felköp på sin matta kan man innan man lägger beställning av sin matta beställa hem gratis mattprover så man kan vara säker att få rätt 🙂 En fin matta gör verkligen att det känns mer ombonat i lägenheten, man tror inte att det gör så stor skillnad men det gör verkligen. Se mina före och efterbilder nedan.

kilandsmattor mattor med hemleverans

Före

kilandsmattor mattor med hemleverans

Efter, mysigt och varmt och skönt för fötterna och denna är en måttbeställd matta som sedan har kantas. 

 

grå matta

Det är väldigt trendigt just nu med gråa mattor som skimrar om man drar foten över det så blir det en annan struktur och det tycker jag ger ett mer lyxigt intryck. Som ni ser i min lägenhet är väggarna tyvärr inte riktigt helt vita och det vill jag verkligen måla om nu och då skulle det bli ännu mer finare.  Sist jag lade upp ett inlägg om mattor så köpte 2 vänner mattor därifrån så får se om det blir några fler som blir sugen på ny matta 🙂

Kilandsmattor har även en butik i Jönköping och jag har någon läsare därifrån, jäkligt smidigt det här med att köpa stora saker från nätet och dom 198kr som hemleverans kostar det är inget att dividera om för jag vet inte hur många kilo denna matta vägde. Perfekt start på helgen, hoppas ni får en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.