Inredning

Heltäckningsmattan blir perfekt på kontoret

Härom dagarna så fick jag hem min heltäckningsmatta från Kilandsmattor och efter haft den på golvet några dagar känner jag nog att den passar ännu bättre i vårt showroom. Där vi håller på och inreder med  med med mycket grått där och då mattan är av kort ”rugg” så blir den given plats för den där. Får glömma inreda min egen lägenhet haha! Det fick helt enkelt blir en Showroom-matta!

Ni ser hur perfekt grå den är? 

När man beställer en heltäckningsmatta så bestämmer du själv vilket mått du vill ha den och därefter bestämmer du vilken form av kantsömnad du vill ha. Denna matta är 250cm x 250 cm och har en typ av grå som skimrar lite om man rör på stråna. Det finns priser från  99kr kvadrat metern. Det som är så bra är att dessa mattor verkligen lämpar sig som kontorsmattor för att det går få dom exakta måtten man behöver.

Något jag tycker är ideal är att inreda sin walk in closet med en heltäckningsmatta.

heltäckningsmatta walk in closet

Hur extremt snyggt är inte detta? Det ser så skräddarsytt allt ”custom made, love the word”. När det gäller inredning sådant som är specialbeställt så känns verkligen mer mer unikt. Och det här kan vem som helst få som har ytan, för du köper en heltäckningsmatta kan du även köpa med mattkniv, dubbelhäftande mattejp sedan lägga in mattan som ovan.  Jag vill ha en walk in som går under extremt lyxigt walk in”. Det absolut vidrigaste jag vet är plastgolv, kräks, har man det i sovrummet kan man med storfördel bara täcka över med en fet matta som man sedan kan ta med när man flyttar!

Men det är även sjukt fint att ha en heltäckningsmatta i sovrummet

dubbel dörrar sovrum

Sååå enormt fin det är, matta på matta, det kan jag verkligen tänka mig att ha!

Jag ska nog börja lägga fina saker som pins på min Pinterest för inte glömma bort allt jag tycker om, för ag tycker om extremt mycket saker och tyvärr är det allt annat än billigt. Även om man aldrig kanske kommer bli extremt rik så kan man inreda sitt hem lite som det med små medel. Det är nämligen inte särskilt dyr att lägga in en stor matta och det gör verkligen mycket för helhetskänslan.

Jag kan visa er våra kontor  när det är färdig inrett för vi har gjort ett samarbete med ett posterföretag och beställt hem tavlor med kaffe och te på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.