Inred vardagsrummet med snygga mattor

  -Samarbete med Kilands Mattor –

I söndags hade jag en mysig dag i sängen med att kika på videos på Youtube. Jag såg bland annat när Hanna Friberg hade en heminredning stylist hos sig. Det var väldigt intressant att ta del av hur man kan  tänka med färgsättningen i sitt hem och hur man enkelt kan lyfta ett hem med nya snygga mattor.

När köpte du en matta sist? Jag köpte faktiskt min senaste matt från Kilands mattor och är fortfarande super nöjd. Jag har en mega matta och den vägde sin del kan man säga, men med direkt leverans till port var super smidigt.

Ett smart inredningstips är bestämma utvalda färgskalor

Inredaren berättade att det är viktigt att skapa ett hem som har en röd tråd när det gäller färg och att samtidigt inte ha för plottrigt. Vi ska inte vara rädda att blanda olika strukturer av tyger, som tex hade Hanna en ruffsig ryamatta till en vit soffa i linne. Hennes accentfärger var gamelrosa, svart, grått och svart.

Trendiga mattor till vardagsrummet

Mattrenderna varierar, för inte så länge sedan var det mattor Patchworkmattor och vintage look. Nu går gärna  över till mer jordära mattor, gärna nivå skillnader i klippning. Kilandsmattors hemsida är numera 2.00, och jag upplever att det finns ännu bättre sortiment sen sist jag handlade min matta. En nyhet är Kilands Selection som består av  samling med mattor som de på Kilands mattor designar och utvecklar själva. Dessa mattor upplever jag är väldigt träffsäkra köp! Mycket matta för pengarna!

Bildkälla: hannalicious.se

Se så mysigt det blev med denna ruffsiga vardagsrumsmatta, men vill slita av sig strumporna och gå på den. Här kan du se brett utbud på mattor till vardagsrum .Det blir tyvärr inte varmare just nu och ett måste för mig är att ha en matta nedanför sängen. Något varmt och mjukt att gå på. Antingen att man sticker under en matta sådär snyggt under sägen eller att man placerar strategiskt mindre mattor på varje sida av sängen, tex en fårskinnsmatta eller i syntet. Har man en stor matta kan man med fördel sitta på den spela spel osv.

Stort fokus i inredning av vardagsrum är att öppna upp för spontana sällskapsytor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.