Shopping

Therese Lingrens diskussion om osköna underkläder

För ett tag sedan så såg jag en video med Therese Lindgren när hon talar om hur små i grenen många trosor är. Efter det gick jag och kikade på mina som främst är från Hm och insåg, detta är inte normalt. Det är ju därför trosorna inte håller sig på plats om man inte har tighta byxor över.

Sen dess har jag kommit kontakt med Intimissimi i Fältöversten, jag har handlat från dom tidigare innan dom fanns i Sverige och det är verkligen ett super bra märke. Deras underkläder är jättes sköna, spetsen är mer mjuk och hållbar och det är inte alls sådär mini pytte tyg ner tid. Det är helt perfekt!

Jag upplever att nästan varje gång jag går förbi butiken ser jag något nytt jag vill ha så jag har handlat där nu 3 gånger sedan dom öppnade i mitt centrum. Dom i butiken vet redan vem jag är för det har dom berättat. I deras nattkläder är det äkta silke, fina designer och ganska så bra priser ändå. Jag upplever att på NK där jag annars handlar är lite mer tråkig stil.

Hur fin? bra längd med, inte som HM:s korta som knappt täcker baken!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.