Shopping

Tips och tankar kring snygga skor

24Här kommer ett inlägg om tips på skor. Jag inleder med sneakers och avrundar med högklackat. Det finns mycket att tänka på när man investerar i sin garderob. Det gäller oavsett om det är stiltips du är ute efter eller om du söker inspiration till din basgarderob. Det finns många bra ställen att handla på. Läs omdöme om butiker för att vara säker på att du gör de bästa köpen.

 

Stiltips för sneakers

Svarta eller vita sneakers klassiskt, och ett måste för de flesta. Det hör till basgarderoben och kan fungera lika bra med kjol som till jeans och T-shirt. Jag vill slå ett slag för vita sneakers! Den snyggaste färgen tycker jag. Det spelar ingen roll om det är Addias, Nike eller något annat. Det är framförallt snyggt på gymmet tycker jag. Där passar det året runt.

Jag vill också slå ett slag ett slag för randsydda sneakers! Det kan ge en cool touch och göra att dina sneakers sticker ut. Randsydda sneakers i fejkläder kan vara häftigt. När det kommer till randsydda sneakers tycker jag personligen att det passar bäst med mörkare färger. Det passar också på hösten, och har varit inne ett tag nu. Reviewbird.se skriver om snygga skor och nämner just detta. Det är en jättebra artikel. På deras webbplats kan du läsa recensioner för olika företag som säljer eller producerar just snygga sneakers och andra snygga skor. 

Men när det kommer till säker stil, så ska man precis som mycket annat vara ordentlig att matcha det till sina övriga plagg. Vita sneakers passar väldigt bra till mycket men blir också lätt smutsiga, vilket kräver omvårdnad av skorna. Varje säsong och varje trend har sin egna stil och sina egna färger. Det kan också bli populärt med nya märken och eller nytolkningar  av klassiker från till exempel Nikes court eller Adidas 80- eller 90-tals klassiker. ASOS är ett exempel på ett företag som gör trendiga, snygga och prisvärda skor. De finns också representerade hos Reviewbird.

Andra snygga skor

Så vad gäller andra snygga skor? Boots? Fodrade vinterstövlar? Gummistövlar? Högklackat? Varje seriös skosamlare har en uppsjö av det mesta. Men även för oss som inte är lika insnöade på just skor, har ofta en viss uppsättning att byta med. Det gäller i högre grad för kvinnor än män. Men även den modeintresserade mannen kan ha en gedigen uppsättning skor naturligtvis.

Om du söker kvalitet, är det absolut en bra idé att läsa på kring vad du köper. Kolla omdömen och lär dig om skons uppbyggnad. Vilka skomärken är bäst? Detta är också en smaksak och en kostnadsfråga. 

Beroende på vilken stil du föredrar, kan också vissa sorters skor vara att föredra. Vissa avskyr sneakers och går för en mer dressad klädstil. I så fall vill vi rekommenderas sandaletter. Detta är en nätt skomodell som liknar sandaler. Den har en luftig design. Den är i gjord i remmar och ofta med dekor. Den har också till viss del klack. Det kan vara ett bättre alternativ till traditionella eller mer formella högklackade skor. Det passar väldigt bra på shoppingrundor eller på en lunchdejt. Välj snygga skor med klass och stil, men var öppen för att lära dig och hitta inspiration. På så sätt kan du lättare bygga din drömgarderob.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *