Uncategorized

K-beauty sheet mask

Är det något jag tycker om så är det sheet masks, jag samlar till och med på det. Har ni testat? Jag tycker dom är så bra, det spelar ingen roll nästan vilken sheet mask man tar, utan man väljer den som funkar bäst för stunden är för det problemet du vill bota. Tex torr hy, glåmig hy, bakis hud, hud med finnar, en känslig hud, en solbränd hud, det finns en sheet mask för precis alla tillfällen.

Massa K-beauty sheet masks

Jag tog lite gott och blandat på sheets masks, det är verkligen ett bra utbud på sheetmask hos Hudvårdsguiden.se som är en webbshop inriktad på K-beauty. Det är nämligen så att sheet mask är en koreansk/sydkoreansk hudvårdsrutin som sedan några år växt sig större i Sverige. Om sanningen ska fram så använde jag vanliga ansiktsmasker för bara 2 år sedan, men efter ha testat sheets mask vill jag inte gå tillbaka till vanliga ansiktsmasker för det ger inte samma wow resultat!

sheetmask är en ansiktsmask i form av en duk av bomull, biocellulosa eller hydragelé som har marinerats i serum eller essens!

sheet mask

Den är sheet masken är utformat att man ska använda efter en resa, ni vet hur torr huden kan bli efter en flygning. En perfekt räddare i nörden efter man landat och tar en liten powernap innan det är dags för middag!

sheet mask

En gel sheet mask har jag aldrig provat innan så det ska bli super spännande.

 

sheet mask

Bubblande sheet mask är riktigt bra, det syresätter huden och man får verkligen fräsch hud direkt! Bubbligt dom Champagne 🙂

sheet mask

Märket Holika Holka är stort inom K-beauty och ska blir spännande att prova!

sheet mask

Den här med Tea trea är bra för hud som har lite finnar, det är känt att att Tea trea läker just det. Jag har gärna alltid några sådana masker hemma för det vet man aldrig när det kan behövas.

sheet mask

Denna sheet mask från Missha var bara för fin!

Fördelar med sheet mask

  • Masken som är i dukformatet gör att alla härliga ingredienser inte kan fly, utan tränger in i huden där de kan nå sin fulla potential.
  • Det finns en mask för precis varje behov.
  • Behov som, torr hy, rynkig hud, lifting mask, solbränd hy, lugnade masker.
  • Det är enkelt att ta med på resan då det är singel pack.
  • Det är lyxigt, koppla av med en kopp te, badrock, sheet mask.
  • Effektivare än vanliga kräm ansiktsmasker,

Innan du använder sheet mask är det bra att ha en ALLTID exfolierad hud, för har du massor av döda hudceller så kan inte det aktiva i sheet masken tränga ner lika bra. Jag brukar använda sheets mask när jag vill  fixa röda mattan-hud inför festen eller när som helst jag vill ha glowig, fuktmättad hud med välmående hud!

Nu ska jag prova mig igenom dessa sheet masks och så tänkte jag göra en topplista. Nu har jag inte köpt alla som fanns hos Hudvårdsguiden.se men jag har en viss vana av märken jag testat innan så har några favoriter redan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *