Uncategorized

Den bästa black mask på marknaden

Har du testat en Black mask ? Om inte gört, jag älskar Black mask för dom funkar verkligen. Igår använde jag äntligen denna fantastiska Black mask från SHILLS och det är den bästa jag provat. Jag har nämligen fått hem div sådana masker men ingen håller måttet som denna. 

shills black mask

Som ni ser på förpackningen så är den ”Deep cleansing” och det stämmer verkligen.

Detta är inte min första tub om man säger så, största risken med använda är denna är att det kan bli tröttsamt höra ”du har så fin hy” osv, men livet går ju ut på att ha fin hy typ!

Märke: SHILLS

Produkt: Acne purifying peel off black mask

Pris: 129 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: hudvardsguiden.se, direkt länk till Black mask.

Produkttyp: Acne Purifying Peel-off Black Mask från Shills tar bort svarta pormasker och döda hudceller direkt samt rengör hudcellerna på djupet.

Bedömning: Nr: 1 mask för mig

Här får du en black mask som river rejält, pannan är ofta ett område jag känner är rent men efter en omgång med masken och ta av den framför en uppförstorande spegel kunde jag se att det var där det rycktes med mest smuts upp. Masken är inte för den känsliga då huden blir röd efter åt då det behövs dras en del för att den ska lossna. Dagen därpå känns min hud betydligt lenare och det som vanligt värt att använda den mer, det är en favorit här hemma hos mig och den är verkligen prisvärd med sina 129kr. Rekommenderar dig fokusera på områden som behövs rengöra och kanske inte ta hela ansiktet. Viktigt undvika områden med hår om du inte vill få en vaxning på köpet!

Black mask är en ganska stor grej på Youtube, där kan man se människor som drar av sina masker man kan se hur mycket som följer med upp. Jag har en väldig ren hud så tyvärr får jag inte längre ”wow resultat” så har du dålig hud och aldrig testat en sådan mask, go for it, du kommer inte ångra dig 🙂

Har du en dålig hy kan du behöva köra det som en kur ett par gånger för få resultaten du vill ha, sedan kan man underhålla det lite då och då. Ett tips är att du kan trycka upp porerna lite på näsan för få mer fäste för masken i dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *