K-beauty essence

Back in the days bloggade jag om essence och nu har jag äntligen det i min ägo. Jag måste erkänna att K-beauty är verkligen min typ av hudvårdsrutin så jag har nu skapat en kategori på min blogg som heter K-beauty. Hemligheten till en fin ung hyr är dom olika stegen, 10-steg som kan ses som terapi. Det är inte varje dag jag orkar lägga på massor av krämer och masker men när jag väl gör det är det lite som om tiden stannar, jag blir pånyttfödd när jag gjort total rengöring från tå till topp med allt möjligt som jag älskar. Jag varierar helt enkelt från dag till dag med min hur jag sköter min hud, grund i botten använder jag endast bra produkter!

Varför Essense?

Varför vill jag lägga till en ytterligare produkt i min rutin kan man tycka?

Jo, efter läst om Essense många gånger så har jag fått lära mig att denna produkt hjälper till din hud att absorbera det du lägger på efter.

Först rengör du, sen toner, sen Essence, sedan serum.  dina krämer, solskydd! Man får helt enkelt mer valuta med efterföljande produkter om man använder Essense! 

essences

essence

Jag har denna Essence från Missha Super Aqua Ice Tear Essence, den kostar bara 199kr. 

Recension: Den var skön på huden och kändes som ett lättare serum, vilket det typ är. Jag kommer uppdatera mer på sikt här om den.

Egenskaper: innehållande klart och rent glaciärvatten ska hjälpa huden att tillgodose fukt som snabbt kan absorberas i huden. Essence är en “rikare” form av ansiktsvatten. Tjockare i konsistensen och innehållande mer fukt.

K-beauty essence finns det gott om hos Hudvårdsguiden.se 

Kommentera