Julnyheter från Ghd

Förra veckan var jag på ett trevlig julfrukost med Ghd där vi fick ta del av julnyheterna för i år. Tillskillnad mot förgående år där det alltid blivit flertal limited edition tänger i olika färgar satsar dom nu på att göra mer spännande paket med tillbehör. Det finns dock en guld edition se nedan. Jag använder själv GHD och tycker dom är riktigt bra. Nytt för i år är Platinum + serien, en tång med en avancerad teknologi som ständigt håller den perfekta värmen på 185 grader i plattorna.  Resefönen ska numera börja ingå i standard kollektionen och gå köpa året runt, perfekt att ha med på resan!

ghd Platinum™ – en innovativ styler utan kompromisser! Med sin förbättrade design, tri-zone™-teknologi och unik patenterad ”wishbone”-upphängning är denna innovativa styler ett måste för dig som ofta plattar håret, som har en hektisk livsstil eller helt enkelt vill kunna göra vackra lockar enkelt och smidigt.

ghd Platinum™ är en innovativ styler som använder ”safer-for-hair-heat” vilket ger ett perfekt rakt hår med en dragning. Den patenterade tri-zone™-teknologin gör det enkelt att snabbt och enkelt locka eller platta håret utan att kompromissa med hårets välbefinnande i jämförelse med obehandlat hår.

 

Kommentera