Uncategorized

Ghd platinum black

Innehåller adlinks

Visste ni att Ghd står för en Good hair day? 

Ghd platinum är en innovativ styler som gör håret rakt och har mer rundande kanter än deras tidigare modeller. Det innebär att det är nu ännu lättare att locka håret med en plattång. Det är säkert fler än mig som lagt undan locktången och kör allt med plattången?,  det är så himla smidigt tycker jag.

GHD Platinum

En plattång har en väldigt lång livstid och det betyder många gånger att man har den i många år, trots att utvecklingen har gått framåt i teknik och tycker man om att locka håret med en tång, så kommer man få bättre resultat med Ghd platinum.  Vi kan därför med gott samvete köpa hem en ytterligare  tång och ha den gamla som reserv, eller kanske ha på landet eller ge bort till någon som inte äger en tång. För dom blir vår den gamla tång en perfekt inkörsport till bättre hårstylingsliv 🙂

Jag kan förstå att inte alla tänker som mig hehe och det finns ett uttryck för sådana som oss ”Early adopters”. Dessutom älskar jag att spara tid, effektivisera min stylingstid med up to date stylingsverktyg.

Ghd platinum (Adlink) kommer i två olika färger, svart och vitt. Priset ligger på ca:2200kr

 

Det som är unik för denna tång är att plattorna är ”flytande” med den patenterade ”wishbone”-upphängning på plattorna. Det innebär att när du plattar håret formar sig plattorna som vågor efter håret, inte märkbart men tänk som en fjädring i en bil.

Underhåll: En sak jag fick lära mig är att det är viktigt att rengöra tången med en fuktad varm trasa lite då och då. När man gör det kan man vinkla ner plattorna så att man kommer åt att torka på runt sidorna plattorna, kanten. Man trycker  då ner lätt motsatt sida så den andra sidan reser sig lite.

Stylingtips vid locka med plattång:

När man lockar hår ska man aldrig ta mer hår än bredden på plattången, det är på detta vis man undviker att få veck på håret. Om du har undrat vart vecken kommer ifrån när du plattar, ja då har du svaret på det nu!

 

Fakta:”Forskare på ghds Research & Development Center har identifierat den optimala temperaturen för styling av hår, 185°C. Tack vare tri-zone™-teknologi erbjuder ghd Platinum™ en konstant, optimal temperatur på 185°C – du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zone™-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull look.”

”Den unika, patenterade ”wishbone”-upphängningen gör att plattorna hela tiden är i linje med varandra så att ditt hår håller sig på plats under hela stylingen”

Ghd platinum har en grad på 185 grader konstant och när man slår på den ger den ifrån sig ett ljud samma sak när den är klar.

 

Recension Ghd platinum:

Tången glider lätt igenom håret, helt klart bättre att locka med än dom andra tängerna från Ghd då kanterna är mer runda och plattorna upplevs lite bredare. Upplevde även att jag fick bättre resultat på färre drag. Lyxig design, roterande sladd vilket är ett måste för mig, relativt ergonomisk.

Jag ser framemot när jag ska locka hela håret och skapa mer mjukare lockar och döma av vad jag upplevde när jag stylade håret rakt med lätt inåt böjda toppar blev det väldigt fint. Vet ni förresten hur många tänger jag har haft genom åren? Jo detta är min 4:e plattång, för varje ny upplever jag det blir bättre och bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.