Event

Ghd The Nocturne collection 2017

Idag var jag och Camilla ett event där Ghd scandinavia på Sverigekontoret presenterade den nya kollektionen stylers för 2017, akà årets julklapp 2017.  Skämt och sido, men under julen så äger mer än hälften av Ghd:s försäljning rum och under granarna ligger det fullt med tänger. I år givetvis en ny kollektion som heter ”The Nocturne collection” som är limiterad ett par tusen exemplar så vill man ha den får man slå till.

Nocturne collection Sudda ut gränserna mellan natt och dag och leverera en myriad av styling möjligheter utan skada håret är slogan för i år…,

Ghd The Nocturne collection

ghd julfest 2017

Vem är sugen på någon styler under granen?

Kapporna tyckte jag var fina och dom var från Stylein

ghd nocturne collectionghd nocturne collectionGHD The Nocturne collection

Ghd nocturne-sortimentet består av gäng verktyg som innehåller den innovativa ghd platinum® styler nocturne kollektionen ,Reducerar risken för att hårstrukturen skadas med upp 50%* – Gör håret 20 %* mer skinande och blankt .I kollektionen igår även  två OPI nagellack för att matcha den svarta kollektionen med lila detaljer. Under julen finns det olika ”gift set” som gör att du får extra mycket valuta för pengarna.

På eventet fick vi ta del av olika styling möjligheter man kan prova på med deras tänger, jag äger deras Ggh platimum men jag har inte deras nyhet: Ghd Contour, samt så har dom en praktiskt resefön som man kan vika ihop som har en knapp som omvandlar alla typer av strömstyrka så man kan om man är en world traveler.

Alla delar i The Nocture colletion lanserades igår så den finns som vanligt köpa online, men just nu kan jag inte länka det för det lanserades igår och jag vill lägga ”adlink” men det stylerna finns på hårsalonger runt om i Sverige.

Priser: tång, nagellack och väska ca från 1999kr & 2499kr
Tång, nagellack, väska och fön ca 2499kr, buy more get more.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.