Grym plattång från Elchim


Före så här såg håret ut, frizzigt och självfall.

  Ena sidan är plattad


Slutresultatet 

Jag plattade och stylade lockade toppar på Linnéa  med min nya plattång och se så fint det blev 🙂

Jag fullkomligt älskar denna plattång från Elchim. Den blir extremt varm fort, bara 17 sekunder!! Den går att reglera värmen på och längst fram på tången så isolerar den värmen så bra att man kan hålla framtill på den.

Den är helt enkelt den bästa tång jag ägt. Igår hade jag min vän Malin över som lockade sitt hår med den, när hon var klar sa hon: ”jävlar vilken bra tång, vad är det för märke?”

Den kostar ca 1400kr och man får verkligen mycket valuta för pengarna!

Jag har tidigare haft en plattång från Gama men denna är bättre, den hade lite för skarpa kanter för få fina lockar med.
Jag har även en GHD-plattång, men denna tång inte in håret så bra. Det känns som håret mest bara ligger löst mellan plattorna. Betalde 1800kr för att få den Roséfärgade. Jag borde lämnat tillbaka den men när jag köpte den hade min Gama precis gått sönder och jag var desperat på tång och hade hört väldigt bra om just Ghd.

Men det är som jag säger det mesta som är bra i hårväg kommer från Italien, precis som Elchims hårverktyg gör!

Betyg 10/10, enda minuset är att jag hade gärna sett mer lyxig design på tången. Men visst svart är alltid fräscht. Måste även säga att deras fön är bästa jag även haft.

Detta är inga köpta åsikter utan jag är bara toknöd att ha det bästa, är bäst nog för mig som jag brukar säga hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.