Julkänsla med juliga teer

För mig varar julen fram till julafton och sedan vill jag städa undan julen. Jag kan fortfarande inte förstå min familj som pyntar dagen innan julafton och har det framme till 13:e knut. Det måste blivit något fel där, nästan alla börjar ta in granen redan nu och myser hela december. Det är rätt väg enligt mig 🙂

Det är ganska så dragit här hemma på golvet, vilket jag inte kan förstå då jag bor på 4:e våning. Så nu sitter jag med strumpor, tofflor och en filt på golvet för hålla fötterna varma. Det är helt nödvändigt! Måste gå köpa ännu mysigare tofflor med massa fluff.

Att dricka varmt gott te värmer mig från insidan, just nu dricker jag gott Chai te, som jag fann på denna sektion ”Julte”

Vet inte hur jag ska klara mig ännu en vinter, aldrig blir det att resa utomlands. Främsta anledningen till det är att jag inte vet vem jag vill spendera 2-3 veckor med då jag är lite över att enbart resa med vänner. En vän frågade om jag vill med till Miami, så det tänkte jag åka iväg på framöver…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.