Bra tips

Billigare alternativ till Nespresso kapslar

Av en slump stod en tjej och delade ut kapslar som var kompatibla till Nespresso maskin och jag tacka ja för att i förebyggande syfte ha till jag fått min Nespresso maskin. Jag hade ingen aning att det fanns kapslar i vanliga matbutiker. Och dom jag fick då var ett 4-pack från Lavazza.

Jag tänkte att 4 stycken kan jag klara mig på några dagar och sedan får jag gå till Nespresso butiken. Dessvärre infall sig aldrig den orken utan jag började leta på Hemköp och fann då Kimbo espresso. Men sedan tog dom slut och jag orkade inte gå sträckan och i ren lathet fann jag Caffesso på min lilla Ica Karlaplan och dom var ännu mer ultimata och kostade 35kr för tio stycken.

Eftersom jag aldrig orkade gå till Nespresso butiken blev jag nyfiken var original kostade och dom ligger i snitt på 4,2 kapseln och Caffeso kan om man också köper storpack kosta 2,10 och då är det halva priset.

Helt klart smidigt kunna köpa i mataffären, men man kan ju beställa online från båda butiker.

Dock ska jag ta mig orken gå till riktigas flaggskepps och köpa hem en smakbox om det finns något sådant. Det är bra att det finns alternativ och dom jag gillar som bäst är riktigt bra allihopa faktiskt.

PS jag vet jag låter lite lat men jag är sällan nedanför Svampen för jag gillar lufsa här på Östermalm. Skulle faktiskt tro att en liten Nespresso butik på Östermalmstorg skulle gå sjukt bra;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.