Bra tips

Halloween trender 2017, jag förutspår vad som trendar

-sponsrat innehåll med Partykungen.se-

Idag när jag var på stan och sett på bio såg jag att det skyltades om Halloween som är den 31 oktober, jag har aldrig så bra koll på när det faktiskt är men nu är jag redo. Har du tänkt att klä ut dig i år är det hög tid att börja beställa hem dina maskeradkläder i god tid för annars är det du som får tillverka dina egna kläder. Visste ni att människor med mål får saker som dom vill uppnå och samma sak är det med människor med framförhållning, dom får den utklädnad dom önskar!

Jag var inne på sajten och kikade lite och det finns fortfarande mycket bra maskeradkläder att köpa hem!

2016 års Halloween  trendigt att klä ut sig till Harley Quinn från filmen, Suicide Squad character

Kyllie Jenners utklädnad till Cristina Aguilera drog uppmärksamhet till sig

Vilken Halloween trend kommer det bli 2017 tror ni?

Trender kommer ofta från filmens värld och det jag kunde se var Bell från skönheten och odjuret, mycket läskiga Clowner, Lego, Minecraft mm.

BLODIG CLOWNMASK MED HÅR från Partykungen
BLODIG CLOWNMASK MED HÅR från Partykungen
Filmen IT 2017

Än så länge har jag inte tänkt ut vad jag skulle vilja klä ut mig till och jag har ej hört om någon fest ännu, men faktum är att jag har en maskeraddräkt jag köpte förra året som jag aldrig använde då jag inte firade. Den är en klänning med fluff och en söt hund på och en luva. Den förställer inte direkt något med än en väldigt söt outfit 🙂

Mitt bästa tips är att glöm inte kolla storleks guiden för jag tycker sådana kläder är stora i storlek, jag köpte en gång en i medium och den var väldigt illasittande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.