Jag vill få mer gjort på mindre tid

Hej, mina kära läsare jag vill börja med att säga att jag är ledsen att min blogg inte varit så personlig på den senaste tiden, men jag har börjat nytt arbete.

Att börja arbeta på ett nytt arbete är verkligen en omställning, som kommer i olika stadier. För känns som ett förhållande som tagit slut (då man slutat sitt gamla jobb) och man undrar när kommer allt kännas som vanligt och man bara längtar tills att arbetet blivit mer på rutin och man har sina nya närmsta jobbkollegor där man kan vara sig själv med. Men resan dit att nya arbetet ska kännas som det gamla jobbet tar sin tid och är en lärdom. Redan nu har jag har utvecklat mig en hel del, precis som jag ville så det är positivt.

Utöver byrå-jobbet så är bloggen stor fokus för mig. Jag älskar att blogga och jag gör aktiva val för att få tiden att räcka till lite bättre.

Frigöra mer tid och tjäna mer pengar

Jag ska nog ta och läsa boken 4 timmars arbetsvecka igen för fräscha upp mitt minne över hur jag kan arbeta mer smart.För att få mer tid över och gå ner i arbete så  har jag börjat se över olika typer av investeringar, jag kan ägna mig åt som jag även bloggat om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.