Karriär

Att rivstarta 2021

Nu är det 2021 0ch det känns så annorlunda att det är nytt år och ännu har jag inte börjat arbeta på ”riktigt”. Jag har saknat att arbeta och i mitt yrke så finns det alltid något man kan göra om man så skulle vilja det. Visste du att jag har bloggat sedan 2011?

När jag tänker tillbaka på mitt gamla bloggande från Back in the days, så bloggade jag oftast endast några rader per blogginlägg. Jämfört mot nu när jag skriver långa texter. Mitt skrivande har verkligen utvecklats och det beror till stor del på att jag studerade onlinemarknadsföring för 4 år sedan och applicerade mina kunskaper i bloggen.

Det ska bli spännande att se vad som kommer hända 2021 och vet att det kommer bli riktigt spännande med lansering av ny sajt med min kollega Emma Jennie och annat smått och gott!

För att rivstarta året bör man ha planer, här är några av mina med start i morgon! 

 • Skriva to-do-list en dag i förväg
 • Fortsätta föra budget för att tjäna mer pengar
 • Arbeta mer effektivt
 • Få mer passiv inkomst
 • Träna och äta bättre mat!
 • Mer roliga aktiviteter i vardagen!
 • Spara mer pengar!
 • Bli bättre på att fota mer till bloggen

(2) Comments

 1. så taggad <3

  1. Wiee!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.