Inredning

Drömmer om arbeta hemifrån på detta skrivbord

Innehåller annonslänkar för Newport

Hur fint är inte detta skrivbord från Newport? Jag har länge suktat på det och när jag får yta att ha den vill jag gärna köpa det. Newport är en butik som har väldigt mycket fina saker skulle jag säga, för mycket fint nästan! Älskar butiker som har allt på ett och samma ställe men även varuhus som NK och dom London, alla dessa  våningar med handplockat sortiment.

Jag uppskattar inredning som inte är super trendigt utan jag är mer för att blanda in saker för trots allt så lönar det sig i längden att köpa få saker man älskar än massor av halvbra saker.

Just glas är ganska så svårt hålla damfritt, men hemligheten är inte att gå och damma hela dagarna utan det är att verkligen ha ett välstädat hem från grunden. För dammar man av och det snabbt kommer ner damm igen på ytorna så är hemmet städat på riktigt. Det är nämligen så att damm kan ligga ovanpå garderober och när man smäller igen en dörr får dammet rörelse i rummet.

Tips:

Ta del av 25-70 % rabatt på Newport 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *