Är det värt att skaffa tandställning?

Svaret är: det är verkligen värt att skaffa tandställning. Har man känt att sina tänder inte är tillräckligt fina vid flera tillfällen, kanske undviker att le, ja då är då bör man se över hur vad man kan göra med sina tänder!Idag var jag och återbesök och skulle spänna tandställningen hos Aqua dental men det visade sig att vajern hade mer att ge så jag fick nya snoddar på fästena. Det känns extremt bra att det går så framåt med tänderna och jag ångrar mig inte en sekund. Detta är det bästa jag gjort för mig själv det senaste året.

Jag tror jag tänkt på missnöjet med mina undertänder sen ungefär 2009. Jag kunde inte acceptera tänderna inte längre var i perfekt linje efter ha börjat flyttat på sig efter gymnasiet. Man saknar ofta något man har haft, men det är även så att man kan sakna något man inte har haft!
Det finns säkert ingen statisk på detta men det är nog inte många som ångrar sig att dom har haft tandställning utan mer: varför gjorde jag inte detta tidigare?Att tycka att priser är avgörande varför man inte skaffar räls tycker jag man ska strunta i helt och hållet. Välbefinnande är vikigaste och tänderna äter vi med varje dag så det är aldrig fel investera i. Det är lite som med snygga kläder, det tar en lite längre i livet.

Man kan säg att en tandställning kostar ungefär runt 2000kr/ månad och det bruka vara den ungefär den summan ofta köper struntsaker som kaffelatte ute, taxiresor, ni vet dom onödiga sakerna. Så om man bara stryper lite på dom utgifterna så kommer man gå plus minus noll och inte märka av utgiften. Dock kommer man gå plus med fina tänder :D

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.