Bra tips

Tips på personliga bröllopspresenter

Samarbete med getpersonal.se

Sommartider och bröllopstider, i år blir det inga bröllop för mig att gå på men jag vet att det är många därute som ska på det och jag tänkte därför komma med bra tips om vad man kan köpa som bröllopspresent. Det är många som önskar sig pengar för att gå plus minus noll på bröllopet med jag tänker mig att enligt tradition så fick man säkert bröllopspresenter för att ha prylar till det gemensamma hemmet. När jag gifter mig kommer jag därför önska mig bröllopspresenter och ha en lista online där gäster kan välja ifrån om dom vill ge något istället för pengar. Jag är otroligt minimalistisk och vill ej ha saker jag inte tycker om eller använder.

En bröllopspresent kan vara något man se tillbaka på och minnas den som gav den, många väljer att ge personliga presenter som är graverade och är mer ”vardagslyx” typ av present som, vinkylare, glas från Orrefors, karaff sett, det finns massor av presenter på getpersonal.se

Hur pass dyra presenter man ska ge beror delvis på ens budget, men om det är ett finare bröllop med 3-rätters middag på en herrgård/slott med serveringspersonal, fri bar så skulle jag säga att prisnivån på present är lite högre än ett bröllop  med middag i en lada med buffé.

Ett tips är att gå samman med någon annan och köpa något dyrare än något just bara för saken, genomtänka presenter är dom bästa presenterna.

Nedan följer presenter som du kan gravera på

CHAMPAGNESABEL LAGUIOLE LA ROQUE
BASTUHINK RENTO TJÄRA

Om paret tycker om att basta kan du köpa en hink och gravera på, till det kan du komplettera med lyxiga handdukar i Gant eller liknande.

champagneglas lsa moya-shop

Fina champagne glas – komplettera med riktigt dyr champagne

CHAMPAGNEKYLARE LSA CELEBRATE
CHAMPAGNEGLAS EVA SOLO 2-PACK

Om du behöver en bröllopspresent så finns allt ovan bild att köpa hos getpersonal.se och jag tror att du kommer långt på ta tid på dig och välja en personlig present. Om du köper något som är serie, köp helst 2, 4, 6, i antal eller fler, för att det är mer trevligt att få ett komplett sett som kan användas. Jag själv tex föredrar jämt antal i köksskåpet. Oftast är sådant sett på 6 eller 12. Hoppas ni tycker om mina tips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *