Inredning

Inred Östermalmstil med snygga soffor

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

Det sägs att vi spenderar mycket tid i sängen, men soffor kan nog vara plats Nr:2!
Idag är det väldigt trendigt med ljusa soffor och gärna i gråa/vita toner. När man inreder på Östermalm är det mycket, ljust, luftigt och fräscht.  I dom finare våningarna är det aldrig överinrett. Här är det endast utvalda detaljer som många gånger är så dyra att plockas undan innan det är fest! Dom flesta gånger är en Östermalmare före när det gäller inredning, då dom har The real deal innan det blivit main stream och masskopierat, tex  som med Mässing Ananass för att ge ett exempel.

Howard soffa är något jag tyckt varit fint i väldigt många år, det ser stilrent ut. Jag har vuxit upp i 1910-tals villa med struktaturer och gillar stilrent, nu finns dessa soffor i var mans hem!

Howard soffa
Just nu 7995kr, spara 5995kr

Trots att jag gillar stilrent så gillar jag även väldigt mycket ”design stuk” och skulle gärna ha 2 vardagsrum för att få in två stilar!

ndiana XL Divan Dunsoffa Grå

Detta är en lite mer  lyxigare soffa då den har stoppningcmed dun

I sofforna ligger kuddar i exklusiva tyger, 100kr kuddar från Ikea lyser med sin frånvaro. Istället är det kuddar som Hermés, Ralph Lauren, Missoni med mera som pryder…
hermes

En trend som jag tror kommer komma är att ha inramade märkes skarvs som tavlor, jättefint!

Skärmavbild 2017-04-15 kl. 13.26.41

östermalms stil

Här ser ni en klassisk Östermalmstil
Ljus soffa, färska blommor och glasbord. Det är mycket glasbord på Östermalm, att behöva tänka på att damma är sekundärt. Det har man städpersonalen till!

Skärmavbild 2017-04-15 kl. 13.32.41Dubbeldörrar in till vardagsrummet är riktigt fint

kakelugn

Kakelugn och struktur på väggarna det är riktigt fint!

Hos Fyndab som har ett stort sortiment av soffor i olika modeller, storlekar och stilar! Det är där ifrån sofforna i detta blogginlägg kommer ifrån. Det bästa med denna hemsida är att det är exakt samma varor som hos andra aktörer bara att priserna är mer pressade hos Fyndab.

Hoppas ni gillade mitt inredningsinlägg med glimten i ögat 😉

*Sponsrat inlägg

(2) Comments

  1. ”I dom finare våningarna är det aldrig överinrett. Här är det endast utvalda detaljer som många gånger är så dyra att plockas undan innan det är fest!” Nej och nej! ”Finare” lägenheter och våningar som bebos av äldre personer är inte sällan ”överinredda”. Ibland blir inredningen tragikomisk i stora lägenheter och våningar när en del rum är packade med möbler och diverse attiraljer och en del rum är tomma och omöblerade. Inga ”utvalda detaljer” plockas undan innan det är fest. Varför skulle man göra det? Det du ser i mäklarmagasinen är ”stylade” lägenheter med möbler, som lånas eller hyrs, från inredningsfirmor och det är därför alla lägenheter ser ut att vara inredda på det sättet.

    1. missjennie says:

      Sist vi var på fest i en våning så gick en rätt så dyr prydnadsvas sönder, dock inte av mig. Jag tänker väl inte på dom äldre som aldrig kan göra sig av mig saker utan dom yngre har välkomponerade lägenheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.