Bra tips

Att dricka Slush är ny dryckestrend

Nyligen när var jag på bio och skulle handla godis till filmen så såg jag att det kommit Slushmaskiner med smak av kända läsksmaker. Jag provade det direkt och det var riktigt gott. Jag förutspår nu att Slush kommer bli den nya trendiga drycken att dricka, då det är en väldigt mångsidig produkt för alla åldrar. Det är ingen ny produkt, men det går verkligen hotta till den. Tänk på sommaren…. då är en slush som en glass/dryck i ett och för oss vuxna är det perfekt att göra spännande Slush drinkar med alkohol i. Det går inprincip göra varje drink man vill i slush format!

Ice slush, eller som det även i vanlig folkmun kallas; Slush, är en kall dryck som består av krossad is i väldigt små kristaller. Det är som en blandning mellan läsk och isglass!

Min favorit drink är Mojito och det är en drink som verkligen är  baserad väldigt mycket på is, det är inprincip bara is. Denna är helt perfekt att göra slush drink av och väldigt enkelt recept då det inprincip bara är att tillsätta ett färidga koncentrat av Mojito smak. Jag blir riktigt sugen faktiskt nu!

Hos slushmaskin kan man hyra slushmaskin i Stockholm som passar perfekt för alla tillfällen eller köpa hem för maskin för hemmabruk. På bröllop där det är mycket gäster i omlopp är verkligen ett det perfekt att blanda drinkar i stora volymer. En annan drink som är väldigt populär är Daiquiri och dess konsistens är väldigt lik slush måste jag säga så det passar perfekt. Det tar cirka 2 timmar att från när man häller i vätskan i maskinen tills slush:en är redo att serveras om man inte vill ha en endast en smak kan upp till 3 behållare i en maskin.

Här ser ni några goda slush mojitos redo att avnjutas

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.