Bra tips

Halloween på Grönalund en perfekt höstlovsaktivitet

Halloween är här och vill du bli skrämt på riktigt bör du bege dig till Hallowen på Grönalund som är förklätt till spöktivoli. En perfekt höstaktivitet!

Halloween på grönan håller öppet under höstlovet 26 oktober-4 november

Så fina pumpor!

När jag tänker på tivoli så ser jag framför mig en sådan karusell, det var år och dag sedan jag åkte det. Visst är den fin att se på?

Pumpor är verkligen dekorativa men jag undrar om jag ätit det någon gång…

Fish and chips, så gott det var!

Vi körde al in på det läskiga och testade nya attraktionen som heter Skeppet, det är en båt som ser ut som en kinesiskt hus och där är det mörkt och massor av läskiga människor som huserar. I källaren är det en slaktare och man kan se avhuggna ben.  Som besökare får man inte ta på dom som är där och dom får inte ta på dig och det är bra för jag hade blivit rädd om någon tog på min arm i mörket.  Skeppet är värt testa!

Vi testade även Spökhuset och det var roligt, men Skeppet är bättre för miljön var mer unik. På Grönan håller dom flesta karusellerna öppna om vädret tillåter och detta är något jag kan tänka mig göra nästa höst igen. Det är ganska så skönt när det är lite kallare ute och mysig sådär. Vi i gruppen vi vara glad och belåtna och vi sade att vi ska börja hitta på mera saker! Jag tycker även om att köpa snask!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *