Världens bästa hårfön?

 ÄLSKADE ELCHIM hårfön, det är den bästa jag någonsin ägt och alla som har provat alla hårfönar hos vänner och på olika salonger och jag säger: WOW vad bra den är!

Jajamensan den är grym, det är ett Italienskt märke och det är riktigt stark motor i och om ni tycker frisörerna har bra fönar på salong och känner igen ett svart märke många har kan jag för er berätta att denna hårfön nog tillhör en av dom bästa i världen. Denna är mer skön i handen, joniserande och väger lite mindre

Elchim hårfön 8th sense

 

Elchim 8th sense The Ultimate Dryer&Styler är en hårfön skapad att passa alla de olika typer av hår som finns i världen

Letar du fön, glöm alla andra märken, speciellt  OBH nordica då jag hade den innan och denna slår med hästlängder. Billigt vs lyx och kvalité det är vad det är med denna. Sen ser den även lyxig ut! Den är ganska så dyr och när jag fick min kostade cirka 1700kr.

Tyvärr verkade varumärket inte gå så bra i Sverige och det är nu svårt få tag på det, men det beror på att Svenskar är snåla att köpa kvalité. Om denna går sönder så kommer jag köpa en ny. Jag hade även deras plattåg som var fantastiskt tills jag blev av med den på en resa. När det gäller hårsaker kommer mycket bra från Italien så som Elchim.

Förlåt jag säger det här, men Björnaxens hårfön med OBH nordica som många tycker är bra är totalt värdelöst och min helt nya jag fick av morfar ligger hemma som en resefön för jag inte vågar ta med denna i risk att förlora den. Jag ogillar föna håret hos vänner för dom har inte bra fönar och ofta inte bra schampo heller. Utan det går jag hellre med fett hår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.