Personligt

Fri från bördan att behöva prestera

Bördan att behöva prestera och få klagomål av någon som inte förstår att man inte kan förvänta sig guld om man betalar med med mynt. Jag känner mig fri från det nu och kan fokusera på att lägga den tiden på min blogg och andra projekt. Ni vet om man gör något som man måste leverera ligger det i bakhuvudet och påminner än och tar ens energi. Allt har verkligen sin tid och det känns som att dom som vet dom ifrågasätts känner på sig det när en själv är påväg bort.

En annan sak….

Jag läste en väldigt intressant sak och det är att många slutar vara vän med dig eftersom du blivit en annan person om dom känner inte igen dig för ditt liv blir för olikt deras egna och ju bättre ditt är desto sämre känns deras för dom är i närheten av ditt. Jag kan förstå att det är jobbigt för dom men samtidigt men om man har egen självkänsla borde man inte må dåligt över sådant. Menar jag mår inte dåligt över andra som har det bättre än mig för jag hade säkert haft det om jag hade orkat anstränga mig. Men det är ju det, mycket är ju bekvämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.