Personligt

Blir man som man umgås?

Ett mantra som snurrat i mitt huvud är, blir man som man umgås? Ni som följer mig kanske märker att jag försöker skapa mitt bästa liv och jag ifrågasätter ganska mycket saker.

Men hur är det med, blir man som man umgås?

Tidstjuvar –
Seriöst så tror jag på det, jag hade ganska mycket med att göra med en person som hela tiden var fattig och ville ta min tid för att tjäna mer pengar. Det slutade med att han tjänade pengar genom att trötta ut mig så att jag inte orkade göra mitt egna jobb och på så vis behövde jag använda mig av honom för att få jobbet gjort. I slutändan fick jag inte mer gjort och nu känner jag mig fri.

Dom som inte kan något-
Det är otroligt jobbigt att ha att göra med människor som inte kan något och försöker få det så att dom kan saker. Men när man granskar det dom gör ser man att det är ju bara hej kom och hjälp och så är det inom min bransch med programmerare. Dom bygger en hemsida som ser bra ut, men bakom ytan i koden är det en hel röra och hemsidan presterar inte som den ska.

Dom som är avundsjuka-
Du märker det inte, men sakta med säkert går ditt liv sämre för att du har människor i din värld som inte vill ditt bästa. Det är som dom njuter av att se det går bra för dig och du får sällan kredd för saker du gör som faktiskt är bra. Du kanske får ett jobb, men det är givetvis inte på dina meriter, det är för att du har tur.

Erdmit-

Det finns den personen som är bara trevliga som du har överseende med, men som i själva verket är en bluff och en eremit. Den liksom vet att du är både trevligare och bättre än dom och har mer saker som går din väg i livet och dom vill delta på det. Dom älskar dina vänner och dom vill ta över din vänskapskrets så att du tillslut sitter hemma själv och ser denne umgås med dina vänner utan att du är med.

Den som inte gillar investeringar som du

Alltså denna är svår att avgöra, men umgås du med personer som tycker om att tjäna pengar så kommer du troligtvis bli mer inspirerad. Ett tips för tjäna mer pengar är att ha olika vision boars där det är tydligt med dina mål, för extremt högre chans du uppnår dina mål om du har det på print, läste någon stans att det ökar sannolikheten extremt, hela 42 %!

Skriv upp dina mål, gör en Vision board i Canva tex

Personligen så bygger jag hela tiden upp och investerar för att ha inkomst som inte kräver att jag är anställd, det är tufft behöva betala dessa kostnader och investera i något som inte ger utdelning direkt utan man behöver vänta och sedan får man skörda och det kan ibland innebära du har mindre likvida medel för du dina pengar i investeringar där du inte kan bränna dom.

Skriv ner dina mål, gör en vision board

Varför drar man till sig dåliga personer som kvinna?

Jag har verkligen funderat på detta och kommit fram till saken är, människor ser upp till dig och undrar vad det är som du har som dom inte har. Det är stor chans att du är en Alpha kvinna.

En Alpha kvinna är en term som används för att beskriva en kvinna som anses vara självsäker, självständig och dominant inom olika aspekter av sitt liv. Hon är ofta starkt målinriktad, har hög självkänsla och tar initiativ i både personliga och professionella situationer. En Alpha kvinna är ofta framgångsrik och har en ledande roll i sitt arbete eller i sitt sociala liv.

Det är viktigt att notera att termen ”Alpha kvinna” ibland kan vara föremål för diskussion och tolkning, och det finns olika åsikter om vad det innebär att vara en Alpha kvinna. Vissa ser det som positivt och beundrar dessa egenskaper hos kvinnor, medan andra kan använda det som en kritik eller försöka underminera kvinnors framgång genom att använda termen på ett nedlåtande sätt. Det är viktigt att komma ihåg att kvinnor, liksom män, kan vara olika och ha olika personligheter och egenskaper, och det är inte nödvändigt att passa in i någon förutbestämd kategori.

Sammanfattning,

Börjar ditt liv gå väldigt dåligt, se då över vilka du har runt om kring dig. Det kan vara så att du behöver rensa ut dina vänner och se över dina egna rutiner och skapa dig möjligheter. För trots allt  går livet dåligt, så beror det ofta även på att du är för slö, du gör inte det du borde och du har dåligt fokus. Men jag själv har rensat ut otroligt mycket i mitt liv och det håller på att vända nu. Sen kan givetvis livet gå dåligt för att man mår Psykiskt dåligt och det kan bero på att du har inget stöd i din vardag, du kanske mår dåligt i din kropp, du kanske har gjort ett val som inte går vägen i din karriär eller nu mår många dåligt pga finanskrisen och få sämre ekonomi kan medföra en dålig nedåt gående spiral som kan vara svår att ta sig ut. Jag upplever själv att finanskrisen märks av mycket inom min bransch, så jag försöker nu tänka lite Out side the box! Back to rutiner osv!

Kommentera gärna <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *