Personligt

När det tar lika lång tid att göra det själv

Jag har precis avslutat ett samarbete som verkligen tärde på mig. Jag bad om hjälp om en sak och personen i fråga förde inga anteckningar och det slutade med att det blev en grov  irritation  för mig. Det gick fortare för mig att utföra saken själv, och då vet jag att det blir perfekt gjort med. Det verkar som om människor har svårt att tänka logiskt och strategiskt, för ofta gör  dom en uppgift halvdåligt först, för att sedan gå tillbaka och förbättra det. Varför inte bara göra det bra från första början?

Personligen så tycker jag att checklistor är otroligt bra att använda sig av och man bör ha god respekt för människors tid, det är som att man ger ett finger och dom tar hela handen. Usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *