Skönhet

Ögonfransserum –  Xlash-Hoppas få långa äkta fransar

Jag hoppas serum jag kan vara lösningen på mina drömmar om att få längre tjockare fransar. Jag bloggade tidigare att jag använder mig av mascara primer för bygga upp fransarna och det kommer jag fortsätta med. Men som med allt är grunden viktig och nu vill jag stärka upp mina egna fransar, så att dom blir det bästa dom kan vara.

På något konstigt vänster har mina fransar blivit i sämre skick än någonsin, det finns många korta strån och dom känns tunnare. Jag gillar det inte! Jag vill heller inte spendera pengar på fransförlängning som jag tycker sliter samt ser lite oäkta ut många gånger.Det finns många serum på marknaden och Xlash Eyelash  säg ska va vara bra!

Den är av dom mest sålda ögonfransserumet i Sverige som garanterar resultat och en av de få som är kvar på marknaden sedan läkemedelsverket förbjöd massa produkter. Ni har säkert inte missat att det var mängder mer serum som förbjöds då dom inte var säkra och innehöll prostaglandinanaloger. Det är därför alltid bäst köpa skönhet som kommer från Sverige som blir hårt testade.

Hur fungerar ögonfransserum?

För vilket hår som helst på kroppen ska växa behövs det att hårsäckarna får näring. Ett ögonfransserum fungerar på två sätt. Dels stimuleras fransroten med näring och protein, vilket hjälper kroppen att bygga starka fransar under tillväxtfasen. Fransarna som växer fram bli starkare, tjockare, längre och ibland mörkare. Det andra är att fransserum innehåller ingredienser som skyddar mot yttre hot som kan få fransarna att falla av i förtid. Fransens livscykel blir längre.

Före och efter bilder på fransarna

Jag har fotat före bilder nu och ska köra detta som en kur nu varje kväll i 5 veckor, så kan vi jämföra före och efter bilder 🙂
Jag läste på förpackningen att man ska ta på serumet en timme innan man ska sova så det hinner torka in.

Priset på Xlash är 499kr

Jag tycker priset är bra, tanke jag har sett andra serum kostat över 1000kr och det har verkligen varit för högt pris för mig att vilja lägga slantarna på. Någon måtta får det vara!

Återkommer mer med bilder om ett tag, stay tuned!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *