Bra tips

För dig som vill dejta gentleman eller en man med stil

-Samarbete med dejtingplatsen.se-

Är du som mig föredrar att dejta gentleman, aka män med stil? Du har säkert suttit där med tjejkompisarna och dom frågar vilken typ av man du söker och du säger sonika en gentleman. Just ordet gentleman är det många som rynkar på näsan för, dom tror att det handlar om att man som kvinna vill ha en man som betalar allt. Det kunde inte vara mer fel.

Detta antagande hänger troligtvis med att de själva inte har stilen och förståelse vad det faktiskt innebär av att ha denna typ av mentalitet. Undrar du kan du spana in min bloggkollega: gentlemannaguiden.com som berättar djupgående om ämnet.

Ska du och din dejt ut och åka båt, visst är det mer trevligt att din dejt är klädd för ändamålet. Kanske bär linneskjorta, båtskor och förberett en korg med delikatesser och bra vin?  Att komma i kontakt med dessa män kan vara svårt och som kvinna behöver du själv ha en viss stil. En passande bra sajt är Elitsinglar som är nischat dejting med spännande välutbildade singlar med höga ambitioner i livet. 

Talade men en vän häromdagen, hon sade. Låt en män investera tid i dig och pengar, ju mindre chans är det att han överger dig då han investerat i dig. Om du inte är van att bli uppvaktad, tänk om.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.