Helg

En skön promenad och helgen

Helgen har gått fort som vanligt och jag tänkte att jag kan dela med mig lite om den.

I fredags började jag helgen med att ha bjudning här hemma med en grillning på min balkong. Vi hade oturen med värdens regn, så jag fick grilla under locket delvis men skam den som ger sig.

Lördagen tog jag en lång sovmorgon för att sedan arbeta hela dagen på ett tillprojekt som jag tror kan bli riktigt bra. Söndagen blev det med en lång sovmorgon och en del småjobb med bloggen och en lång promenad på djurgården. Det var det som hans med denna helg, mycket gjort.

Däremot mindre gjort av ta tillvara på livet och beta av listan med aktiviteter jag vill göra. Det känns att det är svårt att hitta någon som vill göra aktivt saker och inte bara slappa bort helgen. Visst att det kostar pengar och man vill nå visa mål i livet, men ska man inte leva längs vägen? Jag kommer börja göra mer saker själv och med nya vänner framöver..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.