Personligt

Träffa nya vänner efter 30 år tips

Förra veckan gjorde jag något som jag aldrig har gjort innan, nämligen att gå på Aw med människor jag aldrig träffat innan via en app Gofriendly som är en community för kvinnor som vill träffa nya vänner.

Inför att jag skulle gå på Aw:n så kände jag mig aldrig nervös då jag har gått på så många event innan och minglat med människor. Jag har till och med gått själv flera gånger för jag vet jag känner människor väl på eventen.

Så hur var det då? Jo men det var riktigt trevligt och det bjöds på många skratt. I appen fungerar det så att det är en person som är värd som bjudit in några till ett privat event och som bestämmer tid och plats. Det finns även öppna event som är drop in med massor av folk, men det känns för opersonligt för min smak och det är svårt veta vem man ska tala med då man har ingen aning om vem det är och om dennes profil, det är ju nämligen så att det är större chans hitta vänner om man är någorlunda lika.

Det som jag tyckte var bra med eventet var att det var en start och sluttid, så att man visste hur länge det skulle hålla på fall om det skulle vara tråkigt, men det var faktiskt riktigt trevligt och vi sade att vi skulle ses igen. Vi skulle egentligen vara typ 8 personer, men vi blev bara 4 stycken inklusive mig för dom andra dök inte upp och dom tre kände redan varandra så det blev ju lite annorlunda måste jag säga, men dom var väldigt lättsamma. Vi alla älskade house musik!

 

När min cannelloni kom in sade jag, gud det ser ut som en wrap och skrattade för jag har aldrig skådat en sådan stor, det brukar ju normalt vara flera stycken på tallriken. Denna var fylld med kantareller med mera och det var riktigt god, faktum är att jag aldrig ätit pasta med kantareller. Vi var på ett ställe på Vasagatan som heter Duvel café och där vi hade bord i bakre delen så fanns det en brasa och det var faktiskt ett mysigt Nu får vi hoppas det blir en till träff, men antar det även ligger lite från min sida, med men vi följer varandra på Instagram nu med så det är bra.

Överlag så verkar det som om många har svårt att hitta vänner, det är egentligen inte något jag tycker är svårt, det svåra är att hitta rätt vänner eller vänner som inte är enormt upptagna. Sen är ju det här med att många arbetar 8 h per dag och att dom sen ska hinna med tvätta, ta hand om hemmet, gymma och handla och så vidare och på det hinna träffa vänner och har dom partner blir ännu mindre tid för vänner. Många vänner är så trötta på vardagarna efter jobbet för det är så mycket som ska hinnas med. Själv har jag förmånen att inte ha så stressigt i mitt liv, men är dessvärre är jag ofta för bekväm. Men nu har jag börjat rycka upp mig igen och hittar på mer aktiviteter som inte innebär fest och det är riktigt roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.