Helg

En skön söndag

Hej mina kära läsare hoppas att ni haft en bra helg. Idag blev det en längre sovmorgon än planerat för mig så jag hann dessvärre inte med ett varv runt djurgården. Att gå runt djurgården är något jag gärna göra minst 3 gånger i veckan för få in motion i vardagen.

Jag träffade min vän Emma Jennie hemma hos henne och vi köpte hem mat och arbetade och planerade lite. Vi åt en god Oxfilé pasta som som var jätte god.

Nu är jag hemma igen och jag kikar lite på Youtube och samtidigt kollar runt på inredning. Jag har inte nämt för er, men jag har börjat med inredning på en annan sajt. Jag håller lite på det ett tag till för sidan är inte riktigt klar men jag tror det kan bli riktigt bra. Frågan om jag kanske ska se en film på Netflix och då kan jag även blogga om det.

I veckan kommer jag fortsätta att arbeta hemifrån och jag är van att arbeta hemifrån och tycker det är skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.