Ekonomi

Låna pengar för att shoppa under Black Friday?

Black Friday är en av de största dagarna på året för dig som gillar att shoppa. Det är dessutom ett perfekt tillfälle att köpa billiga julklappar och spara pengar. Således kan det löna sig att ta ett lån innan Black Friday, som du kan betala tillbaka vid senare tillfälle. Numera finns det en mängd olika smslån och snabblån som gör det möjligt för dig att låna pengar i tid till Black Friday. Faktum är att du kan ha pengarna på kontot inom 15 minuter. Kreditium.se listar alla lån utan UC och flera av dem erbjuder också utbetalningar dygnet runt. Det innebär att du även kan låna under kvällar och helger.

Anledning till att ta ett snabblån precis innan jul

Att få ekonomin att räcka till före jul kan vara svårt för många. Pengarna ska räcka till både julklappar och julfester. För att få pengarna att räcka till kan du behöva ta ett lån. Numera finns det många långivare av snabblån som erbjuder dig lån utan UC. Även du som har betalningsanmärkningar kan hitta långivare som beviljar lån före jul. En stor fördel med smslån och snabblån är att du inte behöver berätta vad du ska använda dina pengar till. Således väljer du själv om du vill unna dig något fint på Black Friday, eller om du vill köpa julklappar.

Snabba utbetalningar med BankID trots att det är Black Friday

Om du hittar den perfekta julklappen till någon på Black Friday kan du behöva pengar direkt. Att då vända sig till en bank för ett lån är såklart inte ett alternativ. Som tur är finns det numera många långivare på internet. Med smslån och snabblån kan du få pengarna in på kontot på 15 minuter. Dessutom är det väldigt enkelt att ansöka om lånet. Allt du behöver är bankID och din mobiltelefon eller din dator. Vanligtvis tar det inte mer än ett par minuter tills du får svar. Sedan behöver du bara tacka ja till lånet. Även det gör du enkelt med hjälp av ditt bankID.

Trustly

Numera kan du även få pengarna in på kontot direkt med direktutbetalning. Direktutbetalning innebär att långivarna via Trustly’s betalningslösning kan skicka in på pengarna direkt på ditt bankkonto. Det fungerar med de flesta större banker som exempelvis SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank. Sammanfattningsvis kan du ha pengar för att köpa julklappar inom 15 minuter. En smidig, enkel och bra lösning inför julhandeln.

Lån med utbetalning på kvällar och helger

Även på kvällar, helger och alla röda dagar finns det numera möjlighet att få ett lån beviljat. Många långivare erbjuder lån 365 dagar om året. Det innebär att du till och med kan få låna pengar med utbetalning under helg som den 23 december för att hinna köpa de sista julklapparna i tid.

Jämför lån efter Black Friday och inför julen

För att hitta det bästa lånet till dina julklappar kan du använda dig av en låneförmedlare. Du hittar enkelt en låneförmedlare via datorn eller mobilen. Dessutom är deras tjänster ofta gratis. Du ansöker om lånet via förmedlaren med ditt bankID. Vidare kommer låneförmedlaren att göra en UC på dig och sedan återkomma med flera olika lånerbjudanden från olika banker. Det kan gå fort, inom ett par minuter kan du få svar. Sedan är det upp till dig att välja vilket lån du vill ha. Således slipper du flera UC, och dessutom får du lägsta möjliga ränta. Det innebär att du får mer pengar över att köpa julklappar för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *