Hälsa

Dom olika typerna av te

Det är ganska så intressant att dom flesta inte vet att alla tesorter kommer från samma planta. Visste du det? Det som skiljer teerna åt är hur dom behandlas efteråt samt vilka teblad som plockats. Det är verkligen skillnad på te och te. Det är en väldigt svårt med te, man kan nästan säga att det är som svarta marknaden för det är till och med så att vissa teer är teer som säljs som något annat än vad dom är! Visste du att till exempel dom teerna du köper i mataffären har tillsatta smakämnen i sig för att det är så pass dåligt te? Hur trevligt är det egentligen?

Varför det är så här är för att det saknas en gradering av te som är hållbar, okunskapen från människor, te och te skiljs ej åt. Många förstår inte värdet i ett dyrare te och förstår inte vad det är som kostar. Men det är som vad som helst som finns i begränsad upplaga, det kostar. Vill du ha te som odlats på platt mark som får så i vatten efter regnet eller vill du ha te som odlats på ett högt berg där det är kyligare klimat och smakerna därmed är med intensiva? 2 teskedar te vs 1 som ger ännu mer smak, te är väldigt bra för våra kroppar.

Det finns många olika tesorter

Mina favoriter är: Oolong te som är ett mellanting mellan grönt och svart, sen tycker jag verkligen om Fruktteer som är perfekt dricka på kvällen när man vill bli varm och inte få koffein i sig.  Jag undrar inte om det inte är allt te som jag dricker som gör att jag börjat få ännu bättre hår?  Alla tesorter som är gjort på äkta teplantan Camellia sinensis  innehåller mycket antioxidanter som är bra för oss. Det hjälper våra kroppar att läka, hålla oss friska och alerta. Vet inte om du kikat närmre på alla hälsofördelar med te? När du gjort kommer du ifrågasätt varför du inte dricker med av te!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.