Det godaste teet?

Att handla te på nätet är inga konstigheter numera, te är inte te, för det som skiljer dom åt är kvalitén och produktionssättet.

Något som många inte vet om är att alla sorter av te, grönt, vitt, svart, Oolong, gult te kommer från en och samma planta och att det är tillverkningsprocessen som avgör vad det blir för te.

Tanke på att te är så otroligt hälsosamt så är det märkligt att det är så många som säger att dom inte tycker om te.

Vad är det dom inte tycker om när dom säger dom inte dricker te? varmt vatten, smaken? Det finns nämligen ett extremt utbud av te och det finns något som alla kan tycka om. Tex Fruktte det är inte ens gjort på teblad, det är super gott som iste på sommaren. Och Blom te, det är inte heller gjort på teblad. Att man inte tycker om kaffe det kan jag förstå, men te, med det extrema utbudet något te borde alla kunna tycka om. 

Vill man köpa te online är denna tebutik väldigt bra för dom har dom olika teerna jag bloggat om precis och det är helt ekologiska teer i premium kvalité. Varför många inte tycker om te kan bero på att dom inte druckit rena teer med kemiska smakämnen? Det är lika gott och hälsosamt.

Dom godaste teerna är

Chai te, päron te, Bora bora, Citron och jasmine te, Pink tropics. Gud det finns så många jag tycker om numera. Så nu tog jag ett urval men jag gillar verkligen en kopp te när det är kallt. Finns inget bättre än en värmande kopp te då, det bästa med det är att det inte har några kalorier i sig och att det dessutom är väldigt bra för vår kropp att dricka te då det har massor av hälsofördelar. 

Kommentera