Detta har hänt på 26 dagar med min tandställning

Den 17 september tror jag ut en tand och sedan fick jag vänta drygt 14 dagar för det skulle läka och så kom tandställning på. Något jag velat ett bra tag för som jag berättat började min tänder flytta sig från ha varit helt rakt nedtill till detta. Jag hade på känn att mina tänder kommer flytta sig fortare än för andra patienter då jag kanske hade tandminne från min första räls. Ser ni skillnaden? Wow känner jag!! Jag är mäkta stolt över dessa resultat, jag har inte ens varit och spänt rälsen (ler stolt). Med all rätt att jag klagat första helgen det gjorde riktigt ont menar tänderna har rört sig en hel del.

Mina undertänder i mitten som jag skämdes över som en vän kallade ”små söta kanin tänder” är snart ett minne borta. Jag känner mig lite glad nu.Snart ska jag även ta tag i min ena framtand som gått av få en porslinfasad och jag funderar lägga en fastas bredvid framtänderna med för jämna till lite. Det blir även en tandblek när rälsen är av. Sen är jag nog tillräckligt nöjd, jag går al in med mina tänder nu. Att skaffa tandställning var verkligen ett bra beslut känner jag och jag ser framemot att bli klar med detta 🙂 Om någon undrar vad jag gjort det går jag hos Aqua dental och ni kan se på länken mer djupare info om det om ni också går i liknande tankar.

2 reaktioner på ”Detta har hänt på 26 dagar med min tandställning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.