Att förnya hemmet snygga vinylgolv

-Samarbete med Golvshop.se-

Har ni tänkt på vad det är det första man lägger märke hos när man hälsar på någon? Jo det är om det är städat, doftar fräscht och hur golven ser ut. Just nu är det trendigt att vinylgolv som går mer åt det ljusare hållet…

Hemma hos mig är det riktigt fula golv i sådant gulträ, det kan ha varit någon matta över som slitits bort med åren och sedan har det lackats på trät. Jag hade även sådant golv när jag bodde hemma i villan med. Det har varit diskussioner om att byta ut golven. Att byta ut golvet är ett endags arbete per rum. Golvet kan man som amatör lägga själv om man vill, vinylgolvet är nämligen uppbyggda med klick-system. Det gäller ju bara att golvet där under är plant och att man lägger en filt-material under, golven i sig har 15 års garanti.

Vinylgolv Gerflor Texline Paris Pecan

Själv föredrar jag golv med äkta trälok som drar åt kallfärg, jag vill ha mer som ovan bild. Back in the days avskydde jag fiskbensparkett, men det insåg jag var för att dom jag sett drog åt det gula hållet och var glansigt. Nu mera finns det även stora fiskbensparkett se ovan. Det är det  som ofta finns i vackra våningar på Östermalm med trä nyanser som drar åt kallt hållet, det är så fint.Det är precis som hår, jag gillar inte gula toner på det heller haha.

Sen är det ju så att alla typer av golv passar inte in alla boenden, i ett mer lantligt hus kanske det görs sig bäst med mer rustika golv medan i en sekelskift bör det vara mer kalla färger av finare träslag. Ett område man ofta glömmer bort att ha fina golv i är i walk in closet, det är väldigt smidigt lägga in vinylgolv för en lyxigare touch! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.