Bra tips

Cykla säkert med barn i stadstrafik

Samarbete med lastcykel.se

Att transportera sig med cykel när vädret tillåter är underbart och många gånger väldigt tidseffektivt. Jag vet många som väljer att cykla när under dom mer sköna årstiderna än att ta bilen eller åka kommunalt.

Att cykla med barn

När man har en barnfamilj kan det däremot bli ganska så meckigt att cykla med en traditionell cykeln när barnen är små och speciellt om det är kort om tid på morgonen. Barnen vill ofta gärna cykla med sina egna cyklar. Lösningen för det är en lastcykel där det är rejält med plats för barnen som du dessutom har med full uppsikt. Barn är först  5-6 års ålder redo att lära sig cykla på en vanlig cykel och ofta är inte trafiken anpassad för barn.

Det smarta med e lastcykel är att dom drivs med el om man så vill, så har du terräng och uppförsbacke så behöver du inte bli helt svett när du kommer fram till slutdestinationen. Det är därför elcyklar har blivit så populärt, man kan ta hjälp av motorn när det väl behövs.

Fördelar med en lastcykel

  • Det går att komplettera med olika tillbehör som mjuka stolar, regnskydd med mera.
  • Många företag användes sig av dessa för att transportera bud i innerstaden.
  • Att cykla ger verkligen bra vardagsmotion för när man cyklar behöver man knappt tänka på vad man äter då man har motionerat.
  • Just under sommarhalvåret är det ju många gånger riktigt varmt på bussarna och då fläktar det skönt att ta cykeln dit man ska och ska man till badet kan man verkligen lasta med kylväskan och strandstolen.
  • Du slipper bära tunga saker.
  • Du cyklar säkert med ett mindre barn.
  • Bra för cykelcemester.

Denna lastcykel är perfekt för alla barnfamiljer och det är miljövänligt och med några år har lastcykeln betalt av sig. Hållbart! Köp en lastcykel hos Lastcykel.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.