Serie tips: Sommaren med släkten

Säsong 2 är igång, detta är en rolig serie med min typ av humor, älskade avsnittet där en möter sin klasskamrat som inte gått upp på samhällsstegen och som bjuder hem sig på middag i deras sommarstuga. Då byter de rika paret för dagen stuga för ”passa in”.

Jag blir bra sugen hänga i skärgården, minns jag var så besviken att vi hade bara landställe med egen sjö utan roliga grannar.  Skärgården, ungdomar, båt, osv….. sådant vill barn ha! 

Förvisso hade vi en camping att cykla till, som pappa en dag ville köpa. Då började jag gråta och sade jag vägrar lyfta ett finger någonsin på campingen om han köper den, mina syskon kände väl lite samma. Det blev inget köp! Tänk behöva hänga på en camping, jag ogilla starkt sådan miljö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.